Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@21:28:42 GMT

دبیر جشنواره فیلم مقاومت حکم گرفت

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۷۹۴۸۷

جلال غفاری قدیر دبیر هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح، جلال غفاری قدیر با حکم سید محمد نادری رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح به‌عنوان دبیر هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت منصوب شد.
در بخشی از این حکم آمده است:
«اگر سینمای مقاومت بتواند مرزهای جغرافیایی را درنوردد، حصار رسانه‌های مزدور و وابسته را بشکند و به درون افکار و باورهای مردم جهان که فطرتاً حق‌طلب و ظلم‌ستیز هستند نفوذ پیدا کند، قطعاً خواهد توانست هیمنۀ شیطانی استکبار جهانی را بریزد و در پیش چشم ملت‌های مستضعف، «نظریۀ مقاومت» و ثمرات نجات‌بخش و امیدوارکنندۀ آن در جبهۀ مقاومت اسلامی را به نمایش بگذارد و نقش والایی در توسعۀ این جبهه و اتحاد هرچه بیشتر ملت‌ها در برابر جهان‌خواران ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با این امید، نظر به تعهّد، تجربیات و سوابق روشن شما، به‌موجب این حکم جناب‌عالی را به سمت «دبیر هفدهمین جشنوارۀ بین‌المللی فیلم مقاومت» منصوب می‌نمایم. امید است با استعانت از خداوند متعال، با توشۀ تقوا و منش جهادی، در صراط آرمان‌های انقلاب اسلامی و آرزوهای معمار کبیر آن، حضرت امام خمینی (ره) و توجهات حضرت ولی‌عصر، ارواحنا له الفدا، بتوانید به نحو شایسته این دورۀ جشنوارۀ مقاومت را به ثمر رسانده و گامی مؤثر در تأمین انتظارات و فرامین نایب برحقش، رهبر عزیزمان، بردارید.»
جلال غفاری قدیر در حالی به‌عنوان دبیر هفدهمین دوره برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت منصوب می‌شود که پیش‌تر محمد خزاعی ۵ دوره، مرحوم حبیب‌الله کاسه ساز، محمدرضا شرف‌الدین، حسین وخشوری و رامین احمدی هرکدام دو دوره دبیری ادواری از جشنواره فیلم مقاومت را بر عهده داشتند.
جلال غفاری قدیر متولد ۱۳۵۹ دارای مدرک دکتری مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است. از سوابق وی می‌توان به: مدیریت شبکه افق سیما، مشاور معاون سیما، مدیریت ستاد اربعین سیما و ریاست دانشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین (ع) اشاره کرد.

وی در حال حاضر عضو هیات علمی دانشگاه، مدرس رسانه در دانشگاه‌های کشور، عضو شورای صنفی تهیه‌کنندگان سینما، عضو شورای فیلم‌نامه انجمن سینمای دفاع مقدس و عضو شورای عالی نمایش سیمای استان‌های رسانه ملی است. داوری ادوار جشنواره فیلم مردمی عمار، جشنواره سینمایی ققنوس، سینما انقلاب و جشنواره سراسری مطبوعات از دیگر سوابق هنری و رسانه‌ای اوست. دکتر جلال غفاری به‌عنوان منتقد عرصه رسانه، سینما و تلویزیون، نگارنده بیش از شصت عنوان پژوهش، کتاب و مقاله می‌باشد و در مدیریت، طراحی و تهیه بیش از چهل برنامه تلویزیونی، مستند و فیلم همکاری و فعالیت داشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنیاد فرهنگی روایت فتح جشنواره فیلم مقاومت دبیر جشنواره فیلم مقاومت بین المللی فیلم مقاومت جلال غفاری قدیر دبیر هفدهمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۹۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی

ایسنا/خراسان رضوی جشنواره ملی «تیتر ۱۳» به‌عنوان نقطه عطفی در زمینه رونق نشریات دانشجویی از فردا به مدت سه روز در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز می‌شود.

ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان و کارشناسان دانشگاه‌های سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان از طریق برگزاری کارگاه‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسان برای بررسی آیین‌نامه‌های مرتبط با نشریه‌های دانشجویی از جمله اهداف برگزاری جشنواره «تیتر ۱۳» است‌.

برای برگزاری این جشنواره در مرحله اول، فراخوانی منتشر شد و براساس آن دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. آثار در دو مرحله با حضور چهره‌های رسانه‌ای داوری شدند.

در اختتامیه جشنواره نیز که با حضور مسؤولان کشوری برگزار می‌شود، از برگزیدگان تقدیر و آثار آنها در رسانه‌های معتبر منتشر می‌شود. 

همچنین براساس اخبار منتشرشده از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی، هر کدام از فعالان نشریات و تشکل‌ها که اولویت خود را حل مسائل دانشگاه قرار دهند، از حمایت ویژه این معاونت برخوردار خواهند شد. 

مهمترین کارکرد نشریات دانشجویی، آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است و فرصت تعامل دانشجویان با جامعه را فراهم می‌کند. بنابراین ضروری است دانشگاه‌ها از ظرفیت نشریات دانشجویی بهره کافی را ببرند. 

آن‌طور که برگزارکنندگان جشنواره «تیتر ۱۳» اعلام کرده‌اند، این جشنواره نقطه عطفی در نشریات دانشجویی ایجاد خواهد کرد و باعث می‌شود امسال، سال پررونقی در حوزه نشریات دانشجویی باشد. 

جشنواره ملی رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت ۱۶ تا ۱۸ اردیبهشت‌ ماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • حزب‌الله لبنان یک پایگاه صهیونیستی را هدف قرار داد
  • حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه استراتژیک «میرون»
  • جبهه مقاومت گنبد آهنین رسانه‌ای دشمن را از بین برد
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • باشگاه خبرنگاران جوان لرستان برگزیده جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» شد
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • درخشش تسنیم در جشنواره رسانه‌ای لرستان/ ۳ خبرنگار برتر شدند